Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje ugovora sa kompanijom "AIR TRACTOR EUROPE" iz Valensije o isporuci aviona za gašenje požara

Objavljeno: 05.06.2009. 01:05 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Potpisivanjem ugovora sa kompanijom "AIR TRACTOR EUROPE" iz Valensije o isporuci aviona za gašenje požara, Vlada Crne Gore, Glavni grad Podgorica i Opština Budva pokazali su privrženost integrisanju i jačanju svih materijalnih resursa za potrebe sistema zaštite i spašavanja građana i materijalnih dobara, kao poslova od posebnog interesa za Crnu Goru.

U skladu sa zaključenim ugovorom, kompanija "AIR TRACTOR EUROPE" izvršiće isporuku dva aviona za gašenje požara tipa: AT 802 A FIRE BOSS 5. juna 2009. godine.

Primopredaja aviona izvršiće se na "Aerodromu Podgorica", sa početkom u 11,00 sati. Ceremoniji primipredaje aviona prisustvovaće ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović, gradonačelnik Glavnog grada dr Miomir Mugoša i predsjednik Opštine Budva Rajko Kuljača.

Akreditacije za praćenje ceremonije primopredaje aviona, treba izvršiti u Ministarstvu unutrašnjih poslova i javne uprave Sektor za vanredne situacije, tel/fax: 241412, u petak 5. juna od 09.00 sati.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?