Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање уговора са компанијом "АИР ТРАЦТОР ЕУРОПЕ" из Валенсије о испоруци авиона за гашење пожара

Објављено: 05.06.2009. 01:05 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потписивањем уговора са компанијом "АИР ТРАЦТОР ЕУРОПЕ" из Валенсије о испоруци авиона за гашење пожара, Влада Црне Горе, Главни град Подгорица и Општина Будва показали су приврженост интегрисању и јачању свих материјалних ресурса за потребе система заштите и спашавања грађана и материјалних добара, као послова од посебног интереса за Црну Гору.

У складу са закљученим уговором, компанија "АИР ТРАЦТОР ЕУРОПЕ" извршиће испоруку два авиона за гашење пожара типа: АТ 802 А ФИРЕ БОСС 5. јуна 2009. године.

Примопредаја авиона извршиће се на "Аеродрому Подгорица", са почетком у 11,00 сати. Церемонији примипредаје авиона присуствоваће министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић, градоначелник Главног града др Миомир Мугоша и предсједник Општине Будва Рајко Куљача.

Акредитације за праћење церемоније примопредаје авиона, треба извршити у Министарству унутрашњих послова и јавне управе Сектор за ванредне ситуације, тел/фаx: 241412, у петак 5. јуна од 09.00 сати.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?