Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sastanak Inicijative o perspektivama saradnje lokalnih zajednica na tromeđi Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske sa međunarodnom donatorskom zajednicom

Objavljeno: 07.07.2009. 22:35 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen će u ime Crne Gore biti domaćin sastanka Inicijative o perspektivama saradnje lokalnih zajednica na tromeđi Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske sa međunarodnom donatorskom zajednicom na temu "Prezentacija projektno-orjentisane saradnje na tromeđi", koji će se održati 8. jula 2009. u Herceg Novom. Tokom sastanka biće usvojena Zajednička izjava o saradnji na realizaciji zajedničkih prekograničnih projekata.

Ministar Roćen će, takođe, na marginama skupa, imati bilateralne susrete s kolegama iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, kao i predstavnicima regionalnih i međunarodnih organizacija i diplomatskih predstavništava akreditovanih u Crnoj Gori.

Sastanak će se održati u Institutu "Dr Simo Milošević", sa početkom u 15,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?