Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Састанак Иницијативе о перспективама сарадње локалних заједница на тромеђи Црне Горе, Босне и Херцеговине и Републике Хрватске са међународном донаторском заједницом

Објављено: 07.07.2009. 22:35 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар иностраних послова Црне Горе Милан Роћен ће у име Црне Горе бити домаћин састанка Иницијативе о перспективама сарадње локалних заједница на тромеђи Црне Горе, Босне и Херцеговине и Републике Хрватске са међународном донаторском заједницом на тему "Презентација пројектно-орјентисане сарадње на тромеђи", који ће се одржати 8. јула 2009. у Херцег Новом. Током састанка биће усвојена Заједничка изјава о сарадњи на реализацији заједничких прекограничних пројеката.

Министар Роћен ће, такође, на маргинама скупа, имати билатералне сусрете с колегама из Босне и Херцеговине и Републике Хрватске, као и представницима регионалних и међународних организација и дипломатских представништава акредитованих у Црној Гори.

Састанак ће се одржати у Институту "Др Симо Милошевић", са почетком у 15,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?