Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i spoljnu politiku Svetozar Marović i ministar inostranih poslova Milan Roćen primiće ambasadora Japana u Crnoj Gori Toshio Tsunozakia

Objavljeno: 15.07.2009. 20:42 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i spoljnu politiku Svetozar Marović i ministar inostranih poslova Milan Roćen primiće u četvrtak, 16. jula, ambasadora Japana u Crnoj Gori Toshio Tsunozakia. U pratnji ambasadora Japana biće i prvi sekretar u Ambasadi Tetsuya Tsubota.

Prijem kod ministra Roćena biće održan u Vili Gorica, u 10.00 sati. Pola sata kasnije ministar Roćen i ambasador Tsunozaki svečano će razmijeniti note iz oblasti kulture. Takođe, minister Roćen potpisaće Ugovor o donaciji iz oblasti kulture sa šefom Kancelarije Jica za Balkan Masao Šikano.

Za praćenje ovih događaja možete se akreditovati kod Vladinog Biroa za odnose s javnošću, na telefon 242-566.

Potpredsjednik Vlade Svetozar Marović primiće ambasadora Tsunozakia, u svom kabinetu, u 15.30 sati. Početak sastanka možete snimiti, a nakon njegovog završetka biće objavljeno saopštenje za javnost.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?