Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе за политички систем, унутрашњу и спољну политику Светозар Маровић и министар иностраних послова Милан Роћен примиће амбасадора Јапана у Црној Гори Тосхио Тсунозакиа

Објављено: 15.07.2009. 20:42 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе за политички систем, унутрашњу и спољну политику Светозар Маровић и министар иностраних послова Милан Роћен примиће у четвртак, 16. јула, амбасадора Јапана у Црној Гори Тосхио Тсунозакиа. У пратњи амбасадора Јапана биће и први секретар у Амбасади Тетсуyа Тсубота.

Пријем код министра Роћена биће одржан у Вили Горица, у 10.00 сати. Пола сата касније министар Роћен и амбасадор Тсунозаки свечано ће размијенити ноте из области културе. Такође, министер Роћен потписаће Уговор о донацији из области културе са шефом Канцеларије Јица за Балкан Масао Шикано.

За праћење ових догађаја можете се акредитовати код Владиног Бироа за односе с јавношћу, на телефон 242-566.

Потпредсједник Владе Светозар Маровић примиће амбасадора Тсунозакиа, у свом кабинету, у 15.30 сати. Почетак састанка можете снимити, а након његовог завршетка биће објављено саопштење за јавност.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?