Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Prvi od tri okrugla stola Misije OSCE-a u Crnoj Gori i Uprave za antikorupcijsku inicijativu u Budvi

Objavljeno: 15.07.2009. 22:45 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U okviru projekta posvećenog kontinuiranoj podršci antikorupcijskim aktivnostima u Crnoj Gori, Misija OSCE-a u Crnoj Gori, u saradnji sa Upravom za antikorupcijsku inicijativu, organizovaće u četvrtak, 16. jula, prvi od tri okrugla stola, na kojem će predstavnici javnog sektora i poslovne zajednice diskutovati o mogućnostima za uklanjanje biznis-barijera u vezi pokretanja poslovne djelatnosti.

Sjutrašnji okrugli sto biće održan u Hotelu Šajo u Budvi, Jadranski put bb, u 10.00 sati. Na skupu će govoriti zamjenik šefa Misije OSCE-a u Crnoj Gori Valdemar Figaj i direktorica Uprave za antikorupcijsku inicijativu dr Vesna Ratković.

Na okruglim stolovima učestvovaće predstavnici Ministarstva ekonomije, Ministarstva uređenja prostora i zaštite životne sredine, Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave, Privredne komore, Zajednice opština, Unije poslodavaca Crne Gore, kao i jedinica lokalne samouprave.

Prvi okrugli sto u Budvi uključiće šest primorskih opština, dok će preostala dva biti organizovana za centralni i sjeverni dio Crne Gore.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?