Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Први од три округла стола Мисије ОСЦЕ-а у Црној Гори и Управе за антикорупцијску иницијативу у Будви

Објављено: 15.07.2009. 22:45 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У оквиру пројекта посвећеног континуираној подршци антикорупцијским активностима у Црној Гори, Мисија ОСЦЕ-а у Црној Гори, у сарадњи са Управом за антикорупцијску иницијативу, организоваће у четвртак, 16. јула, први од три округла стола, на којем ће представници јавног сектора и пословне заједнице дискутовати о могућностима за уклањање бизнис-баријера у вези покретања пословне дјелатности.

Сјутрашњи округли сто биће одржан у Хотелу Шајо у Будви, Јадрански пут бб, у 10.00 сати. На скупу ће говорити замјеник шефа Мисије ОСЦЕ-а у Црној Гори Валдемар Фигај и директорица Управе за антикорупцијску иницијативу др Весна Ратковић.

На округлим столовима учествоваће представници Министарства економије, Министарства уређења простора и заштите животне средине, Министарства унутрашњих послова и јавне управе, Привредне коморе, Заједнице општина, Уније послодаваца Црне Горе, као и јединица локалне самоуправе.

Први округли сто у Будви укључиће шест приморских општина, док ће преостала два бити организована за централни и сјеверни дио Црне Горе.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?