Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Otvaranje dostavljenih ponuda na tenderu za prodaju dijela akcija i dokapitalizaciju Elektroprivrede Crne Gore A.D. Nikšić

Objavljeno: 16.07.2009. 21:02 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Na sjednici Tenderske komisije za sprovođenje postupka dokapitalizacije Elektroprivrede Crne Gore, koja će biti održana u petak, 17. jula, u prisustvu predstavnika ponuđača i medija, biće otvoreni paketi sa ponudama koje su dostavljene na tenderu za prodaju 11.457.357 postojećih akcija u vlasništvu države Crne Gore i sticanja prava na upis 11.457.357 novoizdatih akcija EPCG. Sjednica će biti održana u zgradi Vlade Crne Gore, u sali na prizemlju, u 15.30 sati.

Javni poziv za učešće na Tenderu je objavljen 2. februara 2009. godine u dnevnoj i međunarodnoj štampi i na Internetu. U skladu sa uslovima iz Javnog poziva, Tenderska dokumentacija je otkupljena od strane šest kompanija: A2A S.p.A Italija, INTER RAO UESRusija, Konzorcijum: Golden Energy Capital Management S.A& Public Power Corporation S.A Grčka, Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk Norveška, Elektroprivreda Srbije -Srbija i Edison S.p.A. Italija.

Nakon ocjene formalne ispravnosti i ispunjenosti kvalifikacionioh uslova, na narednoj sjednici Komisije, koja je zakazana za petak, 24. jul, u 11.00 sati, u prisustvu predstavnika ponuđača i medija biće otvorene finansijske ponude Kvalifikovanih ponuđača.

Akreditacije za praćenje ovih događaja možete izvršiti kod Vladinog Biroa za odnose s javnošću, na telefon/faks 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?