Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Отварање достављених понуда на тендеру за продају дијела акција и докапитализацију Електропривреде Црне Горе А.Д. Никшић

Објављено: 16.07.2009. 21:02 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
На сједници Тендерске комисије за спровођење поступка докапитализације Електропривреде Црне Горе, која ће бити одржана у петак, 17. јула, у присуству представника понуђача и медија, биће отворени пакети са понудама које су достављене на тендеру за продају 11.457.357 постојећих акција у власништву државе Црне Горе и стицања права на упис 11.457.357 новоиздатих акција ЕПЦГ. Сједница ће бити одржана у згради Владе Црне Горе, у сали на приземљу, у 15.30 сати.

Јавни позив за учешће на Тендеру је објављен 2. фебруара 2009. године у дневној и међународној штампи и на Интернету. У складу са условима из Јавног позива, Тендерска документација је откупљена од стране шест компанија: А2А С.п.А Италија, ИНТЕР РАО УЕСРусија, Конзорцијум: Голден Енергy Цапитал Манагемент С.А& Публиц Поwер Цорпоратион С.А Грчка, Норд-Трøнделаг Електриситетсверк Норвешка, Електропривреда Србије -Србија и Едисон С.п.А. Италија.

Након оцјене формалне исправности и испуњености квалификациониох услова, на наредној сједници Комисије, која је заказана за петак, 24. јул, у 11.00 сати, у присуству представника понуђача и медија биће отворене финансијске понуде Квалификованих понуђача.

Акредитације за праћење ових догађаја можете извршити код Владиног Бироа за односе с јавношћу, на телефон/факс 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?