Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće sjutra evropskog komesara za proširenje Olija Rena, koji će mu uručiti Upitnik Evropske komisije za članstvo Crne Gore u Evropskoj uniji

Objavljeno: 21.07.2009. 21:10 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće u srijedu, 22. jula, komesara za proširenje Evropske unije Olija Rena, koji će mu uručiti Upitnik Evropske komisije za članstvo Crne Gore u EU.

Svečana ceremonija povodom predaje Upitnika biće održana u Vili Gorica, u 20.00 sati, a prisustvovaće joj predstavnici Vlade, Skupštine i diplomatskog kora. Nakon uručenja, premijer Đukanović i komesar Ren daće izjave za javnost.

Akreditacije za praćenje ovog događaja treba izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na telefon 242-566, najkasnije do srijede, 22. jula, do 17.00 sati.

NAPOMENA: Akreditovane medijske ekipe treba da budu u Vili Gorica najkasnije do 19,30 sati. Nakon tog termina neće biti dozvoljen ulaz predstavnika medija.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?