Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примиће сјутра европског комесара за проширење Олија Рена, који ће му уручити Упитник Европске комисије за чланство Црне Горе у Европској унији

Објављено: 21.07.2009. 21:10 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примиће у сриједу, 22. јула, комесара за проширење Европске уније Олија Рена, који ће му уручити Упитник Европске комисије за чланство Црне Горе у ЕУ.

Свечана церемонија поводом предаје Упитника биће одржана у Вили Горица, у 20.00 сати, а присуствоваће јој представници Владе, Скупштине и дипломатског кора. Након уручења, премијер Ђукановић и комесар Рен даће изјаве за јавност.

Акредитације за праћење овог догађаја треба извршити код Бироа за односе с јавношћу, на телефон 242-566, најкасније до сриједе, 22. јула, до 17.00 сати.

НАПОМЕНА: Акредитоване медијске екипе треба да буду у Вили Горица најкасније до 19,30 сати. Након тог термина неће бити дозвољен улаз представника медија.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?