Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Susreti crnogorskih zvaničnika sa pomoćnicom generalnog sekretara, zamjenicom glavnog administratora UNDP i direktorom Regionalne kancelarije UNDP za Evropu i Zajednicu nezavisnih država Kori Udovički

Objavljeno: 12.10.2009. 21:47 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar inostranih poslova Milan Roćen primiće u ponedjeljak, 12. oktobra 2009. godine, pomoćnika generalnog sekretara, zamjenika glavnog administratora UNDP i direktora Regionalne kancelarije UNDP za Evropu i Zajednicu nezavisnih država Kori Udovički, koja boravi u dvodnevnoj službenoj posjeti Crnoj Gori. Razgovori će biti održani u Vili Gorica, u 19.00 sati.

Narednog dana (utorak, 13. oktobra), gospođu Udovički primiće ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Ivan Brajović (u 11.45), a nakon toga (u 17.00 sati) ministri ekonomije, turizma, uređenja prostora i zaštite životne sredine, te rada i socijalnog staranja - Branko Vujović, Predrag Nenezić, Branimir Gvozdenović i Suad Numanović. Susreti crnogorskih zvaničnika sa visokim predstavnikom UNDP biće održani u Vili Gorica.

Za snimanje susreta crnogorskih ministara sa gospođom Udovički, akreditacije treba izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, tel. 242 566.

Nakon razgovora biće objavljena saopštenja za javnost.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?