Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Сусрети црногорских званичника са помоћницом генералног секретара, замјеницом главног администратора УНДП и директором Регионалне канцеларије УНДП за Европу и Заједницу независних држава Кори Удовички

Објављено: 12.10.2009. 21:47 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар иностраних послова Милан Роћен примиће у понедјељак, 12. октобра 2009. године, помоћника генералног секретара, замјеника главног администратора УНДП и директора Регионалне канцеларије УНДП за Европу и Заједницу независних држава Кори Удовички, која борави у дводневној службеној посјети Црној Гори. Разговори ће бити одржани у Вили Горица, у 19.00 сати.

Наредног дана (уторак, 13. октобра), госпођу Удовички примиће министар унутрашњих послова и јавне управе Иван Брајовић (у 11.45), а након тога (у 17.00 сати) министри економије, туризма, уређења простора и заштите животне средине, те рада и социјалног старања - Бранко Вујовић, Предраг Ненезић, Бранимир Гвозденовић и Суад Нумановић. Сусрети црногорских званичника са високим представником УНДП биће одржани у Вили Горица.

За снимање сусрета црногорских министара са госпођом Удовички, акредитације треба извршити код Бироа за односе с јавношћу, тел. 242 566.

Након разговора биће објављена саопштења за јавност.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?