Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sastanak sa predstavnicima NVO-a iz južnog dijela Crne Gore na temu Saradnja Vlade Crne Gore i NVO

Objavljeno: 26.11.2009. 22:32 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U skladu sa jednim od princpa saradnje utvrđenih Strategijom saradnje Vlade Crne Gore i nevladinih organizacija, koji se odnosi na međusobno informisanje, u subotu 28. novembra 2009. godine u Hotelu Maestral (Pržno) u 10.30 sati, održaće se sastanak sa predstavnicima NVO-a iz južnog dijela Crne Gore na temu Saradnja Vlade Crne Gore i NVO.

Sastanak se realizuje u okviru projekta Podrška razvoju civilnog sektora, u organizaciji Kancelarije za saradnju sa nevladinim organizacijama i Delegacije Evropske Komisije u Crnoj Gori.

Skup će otvoriti šefica Kancelarije za saradanju sa NVO Danka Latković, a u radu će učestvovati konsultant angažovan od strane Delegacije Evropske komisije u Crnoj Gori za realizaciju projekta Podrška razvoju civilnog sektora Mike Atkinson i predsjednik Upravnog odbora Koalicije NVO Saradnjom do cilja Goran Đurović.

Saglasno pomenutom principu i obavezi međusobnog informisanja o dokumentima i aktivnostima koje se realizuju, na skupu će biti predstavljeni dokumenti Strategija saradnje Vlade Crne Gore i nevladinih organizacija" i "Akcioni Plan realizacije Strategije saradnje Vlade Crne Gore i NVO za period 2009-2011. godine". Pored toga, biće pojašnjena i uloga Koalicije NVO Saradnjom do cilja u procesu pripremanja tih dokumenata i prioritetne aktivnosti na sprovođenju Akcionog plana.

Pomenuti dokumenti mogu se naći na sajtu Vlade Crne Gore: www.gov.me/biblioteka/1254148324.pdf.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?