Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Састанак са представницима НВО-а из јужног дијела Црне Горе на тему Сарадња Владе Црне Горе и НВО

Објављено: 26.11.2009. 22:32 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У складу са једним од принцпа сарадње утврђених Стратегијом сарадње Владе Црне Горе и невладиних организација, који се односи на међусобно информисање, у суботу 28. новембра 2009. године у Хотелу Маестрал (Пржно) у 10.30 сати, одржаће се састанак са представницима НВО-а из јужног дијела Црне Горе на тему Сарадња Владе Црне Горе и НВО.

Састанак се реализује у оквиру пројекта Подршка развоју цивилног сектора, у организацији Канцеларије за сарадњу са невладиним организацијама и Делегације Европске Комисије у Црној Гори.

Скуп ће отворити шефица Канцеларије за сарадању са НВО Данка Латковић, а у раду ће учествовати консултант ангажован од стране Делегације Европске комисије у Црној Гори за реализацију пројекта Подршка развоју цивилног сектора Мике Аткинсон и предсједник Управног одбора Коалиције НВО Сарадњом до циља Горан Ђуровић.

Сагласно поменутом принципу и обавези међусобног информисања о документима и активностима које се реализују, на скупу ће бити представљени документи Стратегија сарадње Владе Црне Горе и невладиних организација" и "Акциони План реализације Стратегије сарадње Владе Црне Горе и НВО за период 2009-2011. године". Поред тога, биће појашњена и улога Коалиције НВО Сарадњом до циља у процесу припремања тих докумената и приоритетне активности на спровођењу Акционог плана.

Поменути документи могу се наћи на сајту Владе Црне Горе: www.гов.ме/библиотека/1254148324.пдф.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?