Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje Tenderske komisije Savjeta za privatizaciju - za prodaju i valorizaciju vojne imovine

Objavljeno: 15.02.2008. 22:20 Autor: Naslovna strana
Tenderska komisija Savjeta za privatizaciju - za prodaju i valorizaciju vojne imovine, na sjednici održanoj 15. februara 2008. godine, u prisustvu svih ponudjača izvšila je otvaranje ponuda po javnom tenderu za prodaju vojnih nepokretnosti. Tender je objavljen 30. novembra 2007. godine, a rok za podnošenje ponuda bio je 31. januar 2008. godine.

Na tender je podneseno 15 ponuda od strane 12 ponudjača, za kupovinu 8 nepokretnosti i to:
-za kasarnu ''Gornji klinci'' Luštica, Herceg Novi podnesene su dvije ponude, a ponudjači su d.o.o. ''Katun'' Kolašin i Tarailo Željko Podgorica;
-za ''Kuside -1'' i ''Kuside 2'' Nikšić ponudu je podnijela MI ''Goranović'' Nikšić;
-za Klub Vojske Crne Gore u Pljevljima ponudu je podnijela ''Mat Compani'' Pljevlja;
-za kompleks ''Kožara'' Nikšić podnesene su dvije ponude od strane VH ''Montenegro'' Nikšić i d.o.o. ''Miličić'' Nikšić;
-za nepokretnost Lalovina komanda PKL Meljine, H. Novi, podnesene su tri ponude, a ponudjači su d.o.o. ''Čanj'' Bar, d.o.o. ''Carine'' Podgorica i Stijepović Radenko Podgorica;
-za nepokretnost Lalovina iznad magistrale Meljine, Herceg Novi ponudu je podnijelo d.o.o. ''Carine'' Podgorica, i
-za Grudsku malu pekaru i ambulantu Nikšić podnesene su četiri ponude, a ponudjaču su ''LD Grup'' Nikšić, d.o.o. ''Grlić Plus'' Nikšić, d.o.o. ''Miličić'' Nikšić i Nikčević Niko Podgorica.

Ponude nijesu podnesene za skladušte ''Trubjela 1, 2 i 3'' Nikšić, Strelište ''Kunovo-Lukovo'' Nikšić i Objekat UPT ''Crnci'' Podgorica.

Tenderska komisija će u predviđenom roku od 7 dana izvršiti ocjenjivanje formalne ispravnosti, a u roku 15 dana rangiranje ponda i dostaviti izvještaj Savjetu za privatizaciju.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?