Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење Тендерске комисије Савјета за приватизацију - за продају и валоризацију војне имовине

Објављено: 15.02.2008. 22:20 Аутор: Насловна страна
Тендерска комисија Савјета за приватизацију - за продају и валоризацију војне имовине, на сједници одржаној 15. фебруара 2008. године, у присуству свих понудјача извшила је отварање понуда по јавном тендеру за продају војних непокретности. Тендер је објављен 30. новембра 2007. године, а рок за подношење понуда био је 31. јануар 2008. године.

На тендер је поднесено 15 понуда од стране 12 понудјача, за куповину 8 непокретности и то:
-за касарну ''Горњи клинци'' Луштица, Херцег Нови поднесене су двије понуде, а понудјачи су д.о.о. ''Катун'' Колашин и Тараило Жељко Подгорица;
-за ''Кусиде -1'' и ''Кусиде 2'' Никшић понуду је поднијела МИ ''Горановић'' Никшић;
-за Клуб Војске Црне Горе у Пљевљима понуду је поднијела ''Мат Цомпани'' Пљевља;
-за комплекс ''Кожара'' Никшић поднесене су двије понуде од стране ВХ ''Монтенегро'' Никшић и д.о.о. ''Миличић'' Никшић;
-за непокретност Лаловина команда ПКЛ Мељине, Х. Нови, поднесене су три понуде, а понудјачи су д.о.о. ''Чањ'' Бар, д.о.о. ''Царине'' Подгорица и Стијеповић Раденко Подгорица;
-за непокретност Лаловина изнад магистрале Мељине, Херцег Нови понуду је поднијело д.о.о. ''Царине'' Подгорица, и
-за Грудску малу пекару и амбуланту Никшић поднесене су четири понуде, а понудјачу су ''ЛД Груп'' Никшић, д.о.о. ''Грлић Плус'' Никшић, д.о.о. ''Миличић'' Никшић и Никчевић Нико Подгорица.

Понуде нијесу поднесене за складуште ''Трубјела 1, 2 и 3'' Никшић, Стрелиште ''Куново-Луково'' Никшић и Објекат УПТ ''Црнци'' Подгорица.

Тендерска комисија ће у предвиђеном року од 7 дана извршити оцјењивање формалне исправности, а у року 15 дана рангирање понда и доставити извјештај Савјету за приватизацију.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?