Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Aktivnosti Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja povodom 14. novembra - Svjetskog dana borbe protiv dijabetesa

Objavljeno: 13.11.2008. 21:54 Autor: Naslovna strana
Povodom 14. novembra - Svjetskog dana borbe protiv dijabetesa, Ministarstvo zdravlja, rada i socijalnog staranja iniciralo je akciju mjerenje šećera u krvi za sve građane Crne Gore, bez obzira da li su osiguranici ili ne. Kontrola šećera radiće se besplatno u svim domovima zdravlja i zdravstvenim punktovima od 9 do 16 sati.

U Podgorici, građani mogu kontrolu šećera obaviti u zdravstvenim stanicama u Bloku V, Starom aerodromu, u Centru (Vojno-medicinski centar), Koniku, Tuzima i Golubovcima. Ministar Miodrag Radunović i direktor Doma zdravlja Podgorica Nebojša Kavarić će tom prilikom kontrolisati šećer u krvi u Savjetovalištu za dijabetes u Ulici Vasa Raičkovića 13 (bivša OGP ambulanta) u 9,30 sati.

Ministarstvo zdravlja, rada i socijalnog staranja, u saradnji sa NVO Savez Crne Gore za borbu protiv šećerne bolesti i firmom Roš dijagnostik, obezbijedilo je aparate i trake za pacijente koji su korisnici materijalnog obezbjeđenja, a koje mogu dobiti u Domu zdravlja kod svog izabranog doktora.

NVO Savez Crne Gore za borbu protiv šećerne bolesti, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja, organizuje u petak 14. novembra okrugli sto na temu: 14. novembar - Dan borbe protiv šećerne bolesti. Okrugli sto će biti održan u Press centru (Ul. Hercegovačka br. 49 /2), sa početkom u 12,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?