Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Активности Министарства здравља, рада и социјалног старања поводом 14. новембра - Свјетског дана борбе против дијабетеса

Објављено: 13.11.2008. 21:54 Аутор: Насловна страна
Поводом 14. новембра - Свјетског дана борбе против дијабетеса, Министарство здравља, рада и социјалног старања иницирало је акцију мјерење шећера у крви за све грађане Црне Горе, без обзира да ли су осигураници или не. Контрола шећера радиће се бесплатно у свим домовима здравља и здравственим пунктовима од 9 до 16 сати.

У Подгорици, грађани могу контролу шећера обавити у здравственим станицама у Блоку В, Старом аеродрому, у Центру (Војно-медицински центар), Конику, Тузима и Голубовцима. Министар Миодраг Радуновић и директор Дома здравља Подгорица Небојша Каварић ће том приликом контролисати шећер у крви у Савјетовалишту за дијабетес у Улици Васа Раичковића 13 (бивша ОГП амбуланта) у 9,30 сати.

Министарство здравља, рада и социјалног старања, у сарадњи са НВО Савез Црне Горе за борбу против шећерне болести и фирмом Рош дијагностик, обезбиједило је апарате и траке за пацијенте који су корисници материјалног обезбјеђења, а које могу добити у Дому здравља код свог изабраног доктора.

НВО Савез Црне Горе за борбу против шећерне болести, под покровитељством Министарства здравља, рада и социјалног старања, организује у петак 14. новембра округли сто на тему: 14. новембар - Дан борбе против шећерне болести. Округли сто ће бити одржан у Пресс центру (Ул. Херцеговачка бр. 49 /2), са почетком у 12,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?