Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja Miodrag Radunović razgovarao sa stalnim predstavnikom UNDP i koordinatorom sistema UN u Crnoj Gori Aleksandrom Avanesovim

Objavljeno: 21.01.2009. 23:06 Autor: Naslovna strana
Ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja Miodrag Radunović razgovarao je danas sa stalnim predstavnikom UNDP i koordinatorom sistema UN u Crnoj Gori Aleksandrom Avanesovim. U razgovorima su učestvovali i zamjenik stalnog predstavnika UNDP Francisko Roketa i šef Sektora za razvoj društva UNDP Miodrag Dragišić.

Na sastanku je bilo riječi o mogućoj ekspertskoj pomoći pri izradi Akcionog plana za borbu protiv korupcije, te o pomoći u osnivanju programa za socijalne inovacije koji će doprinijeti realizaciji usvojenih strateških dokumenata u oblasti socijalne i dječije zaštite i formiranju servisa na lokalnom nivou.

Ministar Radunović je naglasio da je planirana izrada Akcionog plana za borbu protiv korupcije, koji će Vlada usvojiti u prvom kvartalu ove godine. Takodje je naveo da bi ekspertska pomoć na izradi kvalitetnih upitnika, koji bi pomogli u istraživanju moguće korupcije, značajno doprinijeli sagledavanju realnog stanja u zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Ministar Radunović je predstavnike UNDP-a informisao o realizovanim programskim aktivnostima Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja, kao i o pozitivnim rezultatima dosadašnje saradnje sa UNDP-em.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?