Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар здравља, рада и социјалног старања Миодраг Радуновић разговарао са сталним представником УНДП и координатором система УН у Црној Гори Александром Аванесовим

Објављено: 21.01.2009. 23:06 Аутор: Насловна страна
Министар здравља, рада и социјалног старања Миодраг Радуновић разговарао је данас са сталним представником УНДП и координатором система УН у Црној Гори Александром Аванесовим. У разговорима су учествовали и замјеник сталног представника УНДП Франциско Рокета и шеф Сектора за развој друштва УНДП Миодраг Драгишић.

На састанку је било ријечи о могућој експертској помоћи при изради Акционог плана за борбу против корупције, те о помоћи у оснивању програма за социјалне иновације који ће допринијети реализацији усвојених стратешких докумената у области социјалне и дјечије заштите и формирању сервиса на локалном нивоу.

Министар Радуновић је нагласио да је планирана израда Акционог плана за борбу против корупције, који ће Влада усвојити у првом кварталу ове године. Такодје је навео да би експертска помоћ на изради квалитетних упитника, који би помогли у истраживању могуће корупције, значајно допринијели сагледавању реалног стања у здравственом систему Црне Горе.

Министар Радуновић је представнике УНДП-а информисао о реализованим програмским активностима Министарства здравља, рада и социјалног старања, као и о позитивним резултатима досадашње сарадње са УНДП-ем.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?