Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar zdravlja doc. dr Miodrag Radunović otvoriće edukativnu radionicu koordinatora Programa odvikavanja od pušenja

Objavljeno: 16.10.2009. 20:12 Autor: Naslovna strana
Ministar zdravlja doc. dr Miodrag Radunović otvoriće u ponedjeljak, 19. oktobra 2009. godine, edukativnu radionicu koordinatora Programa odvikavanja od pušenja, koja se organizuje u cilju ujednačavanja Programa i materijala neophodnog za sprovođenje navedenog Programa.

U skladu sa politikom Ministarstva zdravlja, u svim domovima zdravlja od ove godine se sprovode programi prevencije zdravlja i prevencije oboljenja. Savjetovališta predstavljaju bazični koncept tog djelovanja koji je, kroz sistem finansiranja usluga, podržan od Fonda zdravstva.

U cilju realizacije tih programa obazbijeđena su sredstva za definisanje jedinstvene metodologije, kao i informativnog i edukativnog materijala u Savjetovalištu za mlade, odnosno za sprovođenje Programa odvikavanja od pušenja.

Radionica će biti održana u restoranu Ribnica, u 09,30 sati.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?