Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар здравља доц. др Миодраг Радуновић отвориће едукативну радионицу координатора Програма одвикавања од пушења

Објављено: 16.10.2009. 20:12 Аутор: Насловна страна
Министар здравља доц. др Миодраг Радуновић отвориће у понедјељак, 19. октобра 2009. године, едукативну радионицу координатора Програма одвикавања од пушења, која се организује у циљу уједначавања Програма и материјала неопходног за спровођење наведеног Програма.

У складу са политиком Министарства здравља, у свим домовима здравља од ове године се спроводе програми превенције здравља и превенције обољења. Савјетовалишта представљају базични концепт тог дјеловања који је, кроз систем финансирања услуга, подржан од Фонда здравства.

У циљу реализације тих програма обазбијеђена су средства за дефинисање јединствене методологије, као и информативног и едукативног материјала у Савјетовалишту за младе, односно за спровођење Програма одвикавања од пушења.

Радионица ће бити одржана у ресторану Рибница, у 09,30 сати.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?