Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar primio predstavnike kompanije Promonte

Objavljeno: 15.05.2009. 18:10 Autor: Naslovna strana
Ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar, primio je danas čelne ljude kompanije Promonte. Sastanku su prisustvovali izvršni direktor Promontea Christopher Laska i izvršna potpredsjednica i rukovodilac komunikacija i korporativne odgovornosti Telenor Grupe Hilde Tonne.

Cilj posjete je bio upoznavanje sa poslovnim aktivnostima kompanije, novim strateškim planovima i postojećim problemima. U duhu dobre saradnje, pronađeni su zajednički interesi i modeli za prevazilaženje potencijalnih prepreka. Pokazana je otvorenost Vlade za sve aktivnosti operatera, čije je djelovanje usmjereno ka boljem kvalitetu usluga.

Telenor Grupa je sedmi po veličini telekomunikacioni operator u svijetu, koji ima svoje filijale u 13 zemalja Evrope i Azije, preko 160 miliona preplatnika i skoro 40. 000 zaposlenih. Promonte je u 100 % vlasništvu Telenor grupe od 2004. godine.




Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?