Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Danas je u Ministarstvu saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija održan sastanak sa predstavnicima Karlovačke banke i kompanije City Express iz Zagreba

Objavljeno: 03.11.2009. 22:17 Autor: Naslovna strana
Ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar sastao se danas sa predstavnicima Karlovačke banke i kompanije City Express iz Zagreba. Sastanku je prisustvovao predsjednik Unije poslodavaca Crne Gore, g-din Predrag Mitrović, kao i vlasnik kompanije City Express, g-din Boris Vidić. City Express je kurirska firma sa sjedištem u Zagrebu koja posluje na čitavom području Republike Hrvatske, a od osnivanja 1999. godine bilježi kontinuiran porast tržišnog udijela, obima poslovanja i poslovnih prihoda. Kompanija ima hiljadu zaposlenih i bilježi promet od 20 miliona eura godišnje. City Express važi za kompaniju sa najbolje razrađenom logistikom u regionu, čija se tehnologija upravljanja pošiljkama odvija preko GPRS-a. Kako kompanija posluje, najbolje govori i podatak da je njen vlasnik g-din Boris Vidić od nedavno preuzeo i karlovačku tvornicu Lola Ribar, jedinu hrvatsku fabriku sanitetskog materijala.

Cilj posjete delegacije je investiranje u poštansku djelatnost i saradnja sa Poštom Crne Gore.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?