Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar za zaštitu ljudskih i manjinskih prava Fuad Nimani primio predsjednike savjeta manjina u Crnoj Gori

Objavljeno: 04.11.2008. 22:40 Autor: Naslovna strana
Ministar za zaštitu ljudskih i manjinskih prava Fuad Nimani primio je danas predsjednike savjeta manjina u Crnoj Gori - predsjednika Bošnjačkog savjeta prof. dr Šerba Rastodera, predsjednika Albanskog savjeta Tahira Tahirija, predsjednika Muslimanskog savjeta Sabriju Vulića, predsjednika Hrvatskog savjeta dr. Miroslava Marića i predsjednika Romskog savjeta Isena Gašija.

Razgovor je bio posvećen pitanjima rada i finansiranja savjeta, te projektima koje Ministarstvo za zaštitu ljudskih i manjinskih prava namjerava da realizuje u narednom periodu. Ministar Nimani je saopštio da je Ministarstvo otvoreno za svaki vid saradnje sa savjetima, na putu unapređenja manjinskih prava u Crnoj Gori.

Predsjednici savjeta su naglasili da će ta tijela biti dobri partneri Ministarstvu, u relalizaciji projekata koji se tiču unapređenja manjinskih prava i sloboda.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?