Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Nimani razgovarao sa delegacijom HD "Merhamet" iz Sarajeva

Objavljeno: 26.02.2009. 19:58 Autor: Naslovna strana
Ministar za zastitu ljudskih i manjinskih prava Fuad Nimani razgovarao je danas u Podgorici sa delegacijom Humanitarnog društva "Merhamet" iz Sarajeva. Delegaciju su činili predsjednik i dopredsjednik Merhameta Hajrudin Šahić i dr. Abdul-Kerim Fazlić Sastanku su prisustvovali i Orhan Šahmanović sekretar ministarstva i Sabuhudin Delić pomoćnik ministra.
Ministar Nimani izrazio je zadovoljstvo ovom posjetom i zahvalio se predstavnicima Merhameta na izraženoj spremnosti da uspostave suradnju sa njegovim ministarstvom na dobrobit prije svega ljudi kojima je potrebna pomoć.
Razgovaralo su i o budućoj suradnji ovog ministarstva i Merhameta. Predstavnici Merhameta razgovarali su o pomoći ovog Ministarstva unapređenju rada Merhameta u Crnoj Gori akcentirajući pitanje još uvijek prisutnih izbjeglica iz BiH u Crnoj gori kojih ima oko 4500 hiljade.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?