Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio je poslanika Evropskog parlamenta Iva Vajgla

Objavljeno: 27.04.2010. 22:45 Autor: Biro

Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio je poslanika Evropskog parlamenta Iva Vajgla, koji boravi u službenoj posjeti Crnoj Gori

Evropske institucije imaju veoma dobro mišljenje o reformama koje Crna Gora sprovodi u oblasti pravosuđa, policije i borbe protiv organizovanog kriminala, ocijenio je poslanik Evropskog parlamenta Ivo Vajgl tokom susreta sa Predsjednikom Vlade Milom Đukanovićem.

Vajgl je kazao i da problemi sa kojima se suočava Crna Gora i zemlje regiona nijesu naš specijalitet, već globalna pojava.
Premijer Đukanović je podsjetio da se Crna Gora odlučno i dobrom dinamikom kreće ka strateškim ciljevima, Evropskoj Uniji i NATO-u.Podrška Slovenije, ali i drugih zemalja na tom putu je, prema ocjeni Đukanovića izuzetno važna.
Đukanović i Vajgl su saglasni da su regionalna saradnja i inicijativnost dobar poligon za evropsku budućnost država regiona. Politika otvorenih vrata Evropske Unije i NATO-a, ohrabrujuća je za proevropske Vlade ocijenili su sagovornici.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?