Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио је посланика Европског парламента Ива Вајгла

Објављено: 27.04.2010. 22:45 Аутор: Биро

Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио је посланика Европског парламента Ива Вајгла, који борави у службеној посјети Црној Гори

Европске институције имају веома добро мишљење о реформама које Црна Гора спроводи у области правосуђа, полиције и борбе против организованог криминала, оцијенио је посланик Европског парламента Иво Вајгл током сусрета са Предсједником Владе Милом Ђукановићем.

Вајгл је казао и да проблеми са којима се суочава Црна Гора и земље региона нијесу наш специјалитет, већ глобална појава.
Премијер Ђукановић је подсјетио да се Црна Гора одлучно и добром динамиком креће ка стратешким циљевима, Европској Унији и НАТО-у.Подршка Словеније, али и других земаља на том путу је, према оцјени Ђукановића изузетно важна.
Ђукановић и Вајгл су сагласни да су регионална сарадња и иницијативност добар полигон за европску будућност држава региона. Политика отворених врата Европске Уније и НАТО-а, охрабрујућа је за проевропске Владе оцијенили су саговорници.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?