Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Begović i Božović o Nagradi izvrsnosti za EYCA karticu u Crnoj Gori

Objavljeno: 26.10.2021. 08:00

Projektni tim u Crnoj Gori je, glasovima 41 zemlje članice, proglašen za dobitnika u kategoriji “Održivost – kroz ulaganje u kontinuirani razvoj i poboljšanje servisa i iznalaženja mogućnosti za stvaranje dugoročnog uticaja”. Pored Crne Gore, u ovoj kategoriji su bili nominovani i timovi iz regiona Lazio (Italija) i sa Malte.

Ovim povodom oglasili su se vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, dr Marko Begović i vršiteljka dužnosti pomoćnice direktora Uprave, Ksenija Božović, koji su se zahvalili Centru za omladinsku edukaciju na marljivom, konzistentnom i predanom radu. Nevladina organizacija “Centar za omladinsku edukaciju” na čelu sa gospodinom Jugoslavom Radovićem, već godinama unazad mladima iz Crne Gore omogućava brojne benefite koje imaju i njihovi vršnjaci širom Evrope.

"Ponosni smo na naše partnere koji su ovom nagradom krunisali dugogodišnji trud i rad koji je rezultirao sa preko 18.000 korisnika kartice za samo tri godine i time potvrdili da je ovo najveći projekat kada je u pitanju direktna pomoć crnogorskoj omladini. Uvjereni smo da će EYCA projekat dostići još veći broj zadovoljnih mladih ljudi u našoj državi", kazali su Begović i Božović.

Od značaja je naglasiti da je EYCA kartica besplatna za svu omladinu u Crnoj Gori

Tagovi

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?