Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Begović: EYCA pravi primjer brige o omladini

Objavljeno: 05.10.2021. 12:09 Autor: Uprava za spot i mlade

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, dr Marko Begović, danas je sa vršiteljkom dužnosti pomoćnice direktora, Ksenijom Božović, i samostalnom savjetnicom Vanjom Kontić, ugostio Jugoslava Radovića, predsjednika NVO Centar za omladinsku edukaciju, sa kojom Uprava za sport i mlade, već duži vremenski period ima uspješnu saradnju u vidu Evropske omladinske kartice.

Na sastanku je bilo riječi o nastavku saradnje, kao i o budućim planovima, koji mogu dodatno povećati dostupnost EYCA kartice crnogorskoj omladini.

"Evropska omladinska kartica je pravi primjer kako se prepoznaju potrebe mladih i aktivno radi na konstantnom unapređivanju njihovih uslova. Kroz EYCA projekat, Uprava za sport i mlade jasnim i konkretnim djelima stavlja do znanja omladini da je u vrhu prioriteta ove državne institucije, te da ćemo kroz brojne ostale inicijative nastaviti da kontinuirano i marljivo radimo na poboljšanju kvaliteta života mladih u našoj državi", kazao je dr Begović ovim povodom.

Podsjećamo da je Uprava za sport i mlade generalni pokrovitelj EYCA kartice, benefit kartice za mlade od 13 do 29 godina, koja omogućava preko 200 popusta u Crnoj Gori i 70.000 u Evropi.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?