Begović: Zajedno moramo stvarati bolju Crnu Goru

Objavljeno: 05.10.2021. 12:13

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, dr Marko Begović, je sa vršiteljkom dužnosti pomoćnice direktora, Ksenijom Božović, danas u prostorijama Uprave za sport i mlade, ugostio gradonačelnika Cetinja, Aleksandra Kašćelana, kao i šefa kabineta Dejana Lučića.

Povod sastanka je bila potencijalna buduća saradnja Uprave za sport i mlade i opštine Cetinje, a sve u cilju dodatne podrške omladini i sportistima iz navedenog grada.

"Kada sam rekao da imam namjeru da u Crnu Goru vratim omladinu i omogućim bolje uslove sportistima - to sam i mislio, te sam i krenuo u realizaciju istog. Međutim, početni korak ka rješavanju određenog problema, svakako da mora biti suštinsko poznavanje istog, te sam tim povodom i započeo razgovore sa predstavnicima mogućih partnera Uprave koji će nam, nadam se, izaći u susret da zajedno stvorimo bolju Crnu Goru za naše mlade ljude i naše sportiste. Dakle, potrebna je ogromna količina posvećenosti, rada, ali i još više ljubavi i želje da stvorimo onu Crnu Goru koju i zaslužujemo", ističe dr Marko Begović.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?