Begović ugostio predsjednicu opštine Gusinje, Anelu Čekić

Objavljeno: 11.10.2021. 11:40 Autor: Uprava za spot i mlade

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, dr Marko Begović, danas je održao sastanak sa predsjednicom opštine Gusinje, Anelom Čekić, u kancelarijama Uprave za sport i mlade.

Značaj sjeverne regije u Crnoj Gori za razvoj sporta i omladine, kao i eventualna mogućnost podrške Uprave za sport i mlade navedenoj crnogorskog regiji, u dijelu koji predstavlja domen komptencija navedene institucije, bili su tema današnjeg sastanka.

Begović je ovom prilikom istakao sljedeće:

"Sjeverna regija Crne Gore nosi naročito sportsko bogatstvo koje zaslužuje da bude vrednovano na pravi način. Kako mladima, tako i sportistima u istaknutoj regiji dugujemo da budu predstavljeni na mnogo bolji način nego što su do sada bili. Hoću da znaju da su vrata resora na čijem sam čelu uvijek otvorena za njih, te da ću se potruditi da budu kontinuirano zadovoljni odnosom Uprave ka njima. Upravo iz tog razloga sam i pozvao gospođu Čekić, da istaknem raspoloživost Uprave omladini i sportistima opštine Gusinje".

Na sastanku je takođe dogovoreno otvaranje omladinskog centra, kao i kreiranje savremenih sadržaja za omladinsku populaciju naše sjeverne opštine.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?