Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Četvrti poziv za dostavljanje projektnih prijedloga u okviru Fonda za Zapadni Balkan (WBF)

Objavljeno: 25.11.2021. 11:36 Autor: Ministarstvo odbrane

Fond za zapadni Balkan sa zadovoljstvom objavljuje da je od 8. novembra 2021. godine, otvoren proces prijave za kvalifikovane subjekte iz Strana ugovornica.

Prijave se mogu podneti putem sistema prijavljivanja koji se nalazi na zvaničnoj internet stranici Fonda.   

https://wbfportal.org/applicant/

Ovo je četvrti poziv od osnivanja WBF-a 2017. godine, ali prvi koji ima značajnu podršku Evropske unije, sufinansirajući    regionalne grantove kroz IPA – Instrument za pretpristupnu pomoć.

Poziv će ostati otvoren do 23. decembra 2021. godine, ukupno 45 dana. WBF tim će putovati kroz region kako bi se susreo sa zainteresovanim stranama i potencijalnim primaocima grantova na info sesijama, tokom kojih će sve zainteresovane strane dobiti detaljne informacije o tome kako da se prijave, kako da formiraju partnerstvo sa istomišljenicima iz regiona i još mnogo toga.

Zahvaljujući podršci Evropske unije, četvrti poziv za dostavljanje predloga projekata biće najveći do sada u smislu finansijske podrške koja se pruža korisnicima grantova i broja podržanih projekata.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?