Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Konferencija “Šanse i podrška za nove inovativne ideje – Program za unapređenje konkurentnosti privrede“

Objavljeno: 03.04.2023. 09:34 Autor: Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma

Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma, u okviru implementacije projekta FILA Plus koji se finansira iz IPA Intereg Italija – Albanija – Crna Gora, organizuje konferenciju “Šanse i podrška za nove inovativne ideje – Program za unapređenje konkurentnosti privrede“, koja se održava u hotelu Ramada sa početkom u 9h.

Naime, Ministarstvo je jedan od partnera u implementaciji projekta. Sprovođenjem aktivnosti, Ministarstvo je organizovalo brojne cikluse edukacije namijenjene različitim ciljnim grupama, a sve je rezultiralo učestvovanjem crnogorskih preduzeća na poslovnim susretima koji su se održali u Bariju krajem prošle godine, gdje je 6 preduzeća imalo mogućnost da se susretne sa preduzećima iz Italije, Albanije i Grčke i sagleda mogućnosti saradnje, a istovremeno upozna se sa ponudom i aktuelnostima na tržištu.

Tokom konferencije privrednici će imati priliku da dobiju pravovremene informacije o mogućnostima podrške za dalji razvoj i rast poslovanja. Takodje, preduzeća će imati mogućnost za direktne konsultacije i dobijanje dodatnih informacija kroz pojedinačne sastanke sa privrednicima

Dokumenta

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?