Lista predloženih predstavnika/predstavnica NVO za člana/članicu Savjeta za upravljanje otvorenim podacima

Objavljeno: 30.12.2021. 14:00 Autor: Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija

Na osnovu člana 8 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list CG", broj 41/18), Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija objavljuje

Listu predloženih predstavnika/predstavnica NVO za člana/članicu 
Savjeta za upravljanje otvorenim podacima

Na osnovu Javnog poziva za predlaganje predstavnika nevladine organizacije u Savjetu za upravljanje otvorenim podacima, objavljenog na sajtu Ministarstva i portalu e-uprave 6. decembra 2021. godine, u skladu sa kriterijumima utvrđenim pomenutom Uredbom i Javnim pozivom dostavljeni su predlozi za izbor:

1.  Marka Sošića od strane nevladine organizacije Institut alternativa iz Podgorice.

2. Snežane Nikčević od strane nevladine organizacije 35mm iz Podgorice.

Predlozi su dostavljeni blagovremeno.

Uvidom u dostavljenu dokumentaciju nevladinih organizacija koje su dostavile predloge predstavnika NVO utvrđeno je da su ispunjeni svi propisani uslovi iz čl. 4 i 5 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list CG", broj 41/18).

Od strane nevladinih organizaciju nisu dostavljeni nepotpuni predlozi, odnosno koji ne ispunjavaju kriterijume iz čl. 4 i 5 ove uredbe.

U skladu sa članom 9 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenje javne rasprave u pripremi zakona i strategija, izbor predstavnika nevladinih organizacija u radno tijelo izvršiće  starješina organa državne uprave.

Detalji javnog poziva:

Nadležna institucija:Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija
Objavljen: 30.12.2021.
Rok za prijavu: 30.12.2021.
Naziv:Lista predstavnika
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?