Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obavještenje o dešifrovanju ispita za pripravnike

Objavljeno: 29.06.2021. 12:00 Autor: Ministarstvo pravde

Obavještavaju se kandidati da će se dešifrovanje pisanih testova sa polaganja ispita za pripravnike u sudovima i Državnom tužilaštvu održanog  19. juna 2021. godine, izvršiti u ponedeljak 5. jula 2021. godine u prostorijama Stare zgrade Vlade-ul. Jovana Tomaševića br.2 u Podgorici, sa početkom u 11.00 h.

Kandidati su dužni sa sobom donijeti ličnu kartu ili drugi dokument kojim se može ustanoviti identitet.

Dešifrovanje pisanih radova, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje, biće organizovano uz poštovanje mjera fizičke distance, obavezu kandidata i članova Komisije da tokom trajanja dešifrovanja nose zaštitne maske, upotrebu sredstava za dezinfekciju ruku i sl.

S tim u vezi, kandidati su u obavezi da:

- tokom čekanja ispred zgrade i prostorije u kojoj se održava dešifrovanje drže međusobnu fizičku distancu, tj. zabranjeno je grupisanje kandidata;

- prilikom ulaska u zgradu i tokom trajanja dešifrovanja nose zaštitne maske (kandidati donose svoje maske); i

- prilikom ulaska/izlaska u prostoriju u kojoj se održava dešifrovanje, dezinfekcionim sredstvima dezinfekuju ruke, a nakon završetka dešifrovanja zabranjeno je zadržavanje ispred zgrade u kojoj je dešifrovanje organizovano.

SEKRETAR KOMISIJE

Veljko Vučković

br.tel. 020/407 519

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?