Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obavještenje o vremenu i mjestu polaganja usmenog dijela pravosudnog ispita - martovski/aprilski rok 2021. godine -

Objavljeno: 04.05.2021. 09:30 Autor: Ministarstvo pravde

Obavještavaju se kandidati koji polažu usmeni dio pravosudnog ispita u martovskom/aprilskom ispitnom roku, da će usmeni dio ispita početi u ponedeljak 10. maja 2021. godine u 16h, u prostorijama stare zgrade Vlade u Podgorici (ul. Jovana Tomaševića br.2), prema rasporedu koji je odredila Komisija.  

Polaganje ispita, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje, biće organizovano uz poštovanje mjera fizičke distance, obavezu kandidata i članova Komisije da tokom trajanja ispita nose zaštitne maske, upotrebu sredstava za dezinfekciju ruku i sl.

S tim u vezi, kandidati su u obavezi da:

- tokom čekanja ispred zgrade i prostorije u kojoj se održava ispit drže međusobnu fizičku distancu, tj. zabranjeno je grupisanje kandidata;

- prilikom ulaska u zgradu i tokom trajanja ispita nose zaštitne maske (kandidati donose svoje maske) i ponesu sopstvenu olovku; i

- prilikom ulaska/izlaska u prostoriju u kojoj se održava ispit dezinfekcionim sredstvima dezinfekuju ruke, a nakon završetka ispita zabranjeno je zadržavanje ispred zgrade u kojoj je ispit organizovan.

Na dan ispita kandidati su dužni da ponesu ličnu kartu ili drugu javnu ispravu na osnovu koje se može utvrditi identitet kandidata.

Sekretar Komisije za polaganje pravosudnog ispita

Momir Jauković

Tel: +382(0)20 407 504

e-mail: momir.jaukovic@mpa.gov.me

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?