Potpisan Memorandum o izgradnji košarkaškog terena u Nikšiću

Objavljeno: 10.06.2024. 15:00 Autor: Ministarstvo sporta i mladih PR služba

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić, potpisao je danas Memorandum o saradnji na realizaciji projekta koji se odnosi na izgradnju košarkaškog terena sa predsjednikom Opštine Nikšić Markom Kovačevićem.

Memorandumom je predviđeno da će Ministarstvo sporta i mladih sufinansirati projekat izgradnje kosarkaskog terena u MZ Trebjesa u vrijednosti od 26.000 eura.

 Projekat će doprinijeti uređenju grada Nikšića i podstaknuće stanovnike da se aktivno bave sportom, što je jedan od ciljeva Ministarstva.

Potpredsjednik Šćekić i predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, izrazili su zadovoljstvo na intezivnoj saradnji koje dvije institucije imaju, jer je ovo još jedan projekat, nakon adaptacije terena u Ozrinićima, koji će u kratkom vremenskom intervalu Ministarstvo sporta i mladih i Opština Nikšić realizovati.

 Potpisivanju ugovora prisustvovali su državni sekretar u Ministarstvu Vladimir Obradović, direktor Direktorata za sport Zoran Jojić, samostalni savjetnik u Direkciji za sportsku infrastrukturu Vladimir Vojvodić, kao i potpredsjednik Opštine Nikšić Zoran Tomić i šef kabineta Marko Perućica.

Dragoslav Šćekić - potpisivanje Memoranduma o saradnji na realizaciji projekata za izgradnju sportskih objekata u Nikšiću - kadrovi


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?