Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Poziv za učešće na Trinaestom godišnjem događaju za mlade „Tvoja Evropa, tvoj glas“

Objavljeno: 09.11.2021. 07:40 Autor: Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta

Evropski ekonomski i socijalni komitet (EESK) organizuje Trinaesti godišnji događaj „Tvoja Evropa, tvoj glas”, koji će biti održan 31. marta i 1. aprila 2022. godine u virtuelnom formatu.

Tema ovog događaja je „Istina o lažima. Dezinformacije kao izazov za mlade” i ima za cilj podizanje svijesti kod mladih o izazovima dezinformacija, a istovremeno će navesti mlade ljude na razmišljanje o tome kako da razvijaju vještine i kritičko razmišljanje za borbu protiv dezinformacija.

Prijava je otvorena za sve srednje škole iz 27 zemalja članica EU i pet zemalja kandidata za članstvo u EU, do 26. novembra 2021. godine, posredstvom linka: https://www.eesc.europa.eu/en/yeys-2022.

Od svih prijavljenih škola, jedna škola po zemlji biće odabrana izvlačenjem žrijeba, koja će zatim uzeti učešće u dvodnevnom onlajn događaju, koji će se moći pratiti uživo posredstvom  društvenih kanala EESK.

Pozivno pismo sa detaljnim instrukcijama za učešće možete preuzeti u nastavku.

Dokumenta

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?