TAKMIČENJE ZA NAJLJEPŠE PISMO 2023.

Objavljeno: 01.03.2023. 10:06 Autor: Ministarstvo prosvjete

U saradnji s Ministarstvom prosvjete Pošta Crne Gore tradicionalno organizuje Takmičenje za najljepše pismo na kome imaju priliku da učestvuju učenici osnovnih škola Crne Gore. Ovo prestižno takmičenje odvija se u okviru Međunarodnog takmičenja za najljepše pismo, koje organizuje Svjetski poštanski savez.

 Ovogodišnja tema Takmičenja za najljepše pismo glasi: Zamisli da si super heroj čija je misija da sve puteve na svijetu učini bezbjednijim za djecu. Napiši pismo nekome i objasni koje super moći su ti potrebne da ostvariš svoju misiju (Imagine you are a super hero and your mission is to make all rouds around the world safer for children. Write a letter to someone explaining which super powers you would need to achieve your mission).

Najljepša pisma naših đaka visoko su rangirana na Međunarodnom takmičenju za najljepše pismo u kome učestvuju djeca iz velikog broja zemalja svijeta, zato i ove godine pozivamo učenike da, uz podršku mentora, učestvuju na ovom njima omiljenom literarnom takmičenju.

Najbolje radove odabraće Komisija Ministarstva prosvjete. Pošta Crne Gore obezbijedila je vrijedne nagrade za autore najljepših pisama.

Takmičenje je otvoreno do 31. marta 2023. godine.

            Srećno!

Dokumenta

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?