Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Uručene nagrade obrazovno-vaspitnim ustanovama, učesnicama aktivnosti “Čini dobro, sačuvaj energiju”

Objavljeno: 17.03.2023. 14:46 Autor: Zavod za školstvo

Aktivnost „Čini dobro, sačuvaj energiju“, koju je organizovala Fondacija „Čini dobro“ u saradnji sa Zavodom za školstvo, završena je potpisivanjem ugovora o novčanoj nagradi, dodjelom diploma obrazovno-vaspitnim ustanovama koje su osvojile najviše bodova i zahvalnica nastavnom kadru pomenutih institucija koji je realizovao aktivnosti. Novčane nagrade u iznosu od 200 eura koje je obezbijedila Fondacija, dobile su: JU Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola Nikšić (aktivnost koju je realizovala nastavnica Olivera Lučić), JU OŠ „Kekec“ Sutomore (aktivnost koju su realizovale Mirjana Bulatović, Vera Pješčić, Danka Šćepanović, Dragana Aprcović i Zorka Radonjić) i JU Srednja ekonomska škola „Mirko Vešović“ Podgorica (aktivnost koju su realizovale Violeta Đukanović, Božana Vujadinović i Adrijana Mugoša iz Podgorice).

Za partnersku podršku je zahvalnica uručena Zavodu za školstvo, v. d. direktorice Ireni Pavlović i članovima Komisije koja je vrednovala radove: Neveni Čabrilo (Zavod za školstvo – nacionalna koordinatorka za Crnu Goru za Međunarodni projekat „Eko škole”), Saši Karajoviću (NVO „EKOM” - član Fondacije za zaštitu životne sredine), Vanji Kosović (ICT Cortex) i Marku Vukašinoviću (Ministarstvo prosvjete - član UO „Eko škole”).

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?