Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Оглас за провјеру знања кандидата за стечајног управника

Објављено: 15.02.2012. 20:28 Аутор: Душан Половић
На основу члана 4 Правилника о стицању услова за издавање одобрења за именовање стечајних управника (»Службени лист РЦГ« број 35/02,13/2003 и 66/2006) Министарство правде


О г л а ш а в а

Провјеру знања кандидата за стечајног управника

На оглас за провјеру знања за стечајног управника могу се пријавити кандидати који испуњавају услове из члана 25 Закона о стечају(Службени лист Црне Горе бр.1/2011) и члана 2 Правилника о стицању услова за издавање одобрења за именовање стечајних управника (»Службени лист РЦГ« бр.35/02, 13/2003 и 66/2006).
Уз захтјев се прилаже:
-увјерење о држављанству Црне Горе
-увјерење или диплома о завршеној школској спреми
-потврда о радном искуству у трајању од најмање три године са назначењем послова
Кандидати који су ослобођени од провјере знања из области општих основа и привредне области дужни су приложити доказ о положеном правосудном испиту,односно стручном испиту за рад у државним органима.
Кандидати који су ослобођени од провјере знања из области рачуноводства,ревизије и међународних рачуноводствених стандарда дужни су приложити доказ о положеном испиту за ревизора, односно овлашћеног рачуновође.
Захтјеви се подносе Министарству правде Црне Горе, ул.Вука Караџића број 3 Подгорица у року од 15 дана од дана оглашавања.
Неблаговремни захтјеви и захтјеви са непотпуном документацијом неће се разматрати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?