Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопстење: Сусрет Шаркић - Гüндоğду

Објављено: 17.09.2013. 20:40 Аутор: Министарсто одбране
Војни аташе Републике Турске у Црној Гори пуковник Гüнгöр Гüндоğду боравио је данас у наступној посјети Министарству одбране Црне Горе и овом приликом састао се са државним секретаром Бојаном Шаркићем.

Саговорници су се сагласили да је сарадња са Републиком Турском на добром нивоу и да постоји обострана тежња за њеним унапређењем, прије свега у области школовања и обуке припадника ВЦГ у Републици Турској. Ова област сарадње ће бити правно регулисана потписивањем Оквирног споразума између Владе Црне Горе и Владе Републике Турске у области обуке, технике и науке, које се очекује до краја текуће или почетком наредне године.

На састанку је разговарано о реализацији активности из Плана билатералне сарадње за 2013. годину, а планиране су и заједничке активности за наредну годину.

Пуковник Гüндоğду је нагласио да Турска искрено подржава евроатлантске интеграције Црне Горе и да ће нам на том путу пружити неопходну помоћ и подршку.

ПР служба
Министарство одбране Црне Горе
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?