Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Коригована листа кандидата за чланство у Савјету за развој невладиних организација и јавни позив за достављање подршке кандидатима

А - У складу са Одлуком о Савјету за развој невладиних организација ("Службени лист ЦГ", број 21/14) и Јавним позив невладиним организацијама за предлагање кандидата за чланство у Савјету за развој невладиних организација, Канцеларија за сарадњу са невладиним организацијама, објавила је 10. јуна о.г. ЛИСТУ КАНДИДАТА за чланство у Савјету, по одговарајућем подручју дјеловања из члана 8 Одлуке и називе невладиних организација које су их предложиле, који су предложени у складу са чл. 11 и 12 Одлуке, а објављивање достављених биографија кандидата одложено је до прибваљања посебних сагласности каднидата за њихово објављивање у складу са Законом о заштити података о личности.

У међувремену, 11. Јуна о.г. госпођа АМРА СТРУЈИЋ одустала је од кандидатуре за чланство у Савјету, због чега је Листа коригована, тако да Канцеларија објављује КОРИГОВАНУ ЛИСТУ КАНДИДАТА са 21 кандидаткињом/кандидатом, умјесто претходних 22. 

Б - Канцеларија, уз Кориговану листу, поново објављује и ЈАВНИ ПОЗИВ невладиним организацијама за достављање подршке кандидатима са Кориговане листе кандидата за чланство у Савјету, уз напомену да уколико је нека НВО послала подршку кандидаткињи која је одустала, може подржати неког другог кандидата. 

Рок за давање подршки кандидатима је 25. јун 2014. године

Коригована листа кандидата и Јавни позив за достављање подршке кандидатима може преузети са www.гов.ме/библиотека/извјестаји, образац за давање подршке кандидату са www.гов.ме/библиотека/обрасци, а достављене биографске податке, са чијим објављивањем су се предложени кандидати сагласили, можете преузети овдје.

ИЗ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА САРАДЊУ СА 
НЕВЛАДИНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?