Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Презентирано апликативно рјешење за имплементацију Закона о бирачком списку

Објављено: 22.01.2015. 22:15 Аутор: МУП

Министарство унутрашњих послова израдило је апликативно рјешење за имплементацију Закона о бирачком спису, које је на данашњој конференцији представљено црногорским медијима.

MUPГоворећи на конференцији, министар унутрашњих послова Рашко Коњевић, истакао је да су надлежне службе Министарства, у нешто мање од годину дана, предано радиле на имплементацији овог законског рјешења.

„Обавезе које је Министарсто имало нијесу само на фону имплементације Закона, него и на фону једне шире обавезе која је препозната и кроз годишње извјештаје Европске комисије, а то је да својим радом допринесе јачању повјерења у изборни процес“, истакао је министар Коњевић.

Видео: Излагање министра Коњевића на презентацији апликативних рјешења за имплементацију Закона о бирачком списку

 

MUPДетаљну презентацију апликативног рјешења за имплементацију Закона о бирачком списку новинарима је изложила шефица Службе за информационе технологије Наташа Старовлах - Кнежевић.

Видео: Излагање шефице Службе за информационе технологије Наташе Старовлах-Кнежевић на презентацији представљања апликативних рјешења за имплементацију Закона о бирачком списку

 

 

 MUPНакон презентације министар Коњевић одговарао је на новинарска питања.

Видео: Одговори на новинарска питања министра Коњевића након представљања апликативних рјешења за имплементацију Закона о бирачком списку

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?