Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржана редовна конференција за новинаре министра пољопривреде и руралног развоја Петра Ивановића

Објављено: 28.02.2015. 19:03 Аутор: МПРР

MPRR

Министар пољопривреде и руралног развоја проф.др Петар Ивановић на редовној конференцији за новинаре саопштио је да је на јавни позив за ИПАРД лике пројекат, до истека рока (28. фебруар), стигло 352 захтјева пољопривредних произвођача. Он је изнио очекивање да ће путем поште доћи још најмање 50 апликација, што значи да ће се достићи цифра од 400 апликација, најављиваних из Министарства у досадашњим медијским наступима.

Министар је дао и нека запажања на основу до сада обрађених пријава за подршку и појаснио наредне активности Министарства на реализацији пројеката.

Теме пресс-конференције биле су и откуп млијека, у оквиру које је саопштио и податке који показују да се квалитет млијека и даље поправља. Министар Ивановић саопштио је данас још једну добру вијест – да је Црна Гора постала члан Међународног фонда за развој пољопривреде (ИФАД), који ради у оквиру Уједињених нација. Чланство, настало као резултат једногодишњег ангажовања Министарства, даје шансу за добијање повољних кредитних средстава за побољшање услова у руралним подручјима Црне Горе.

Излагање министра пољопривреде и руралног развоја Петра Ивановића на конференцији за новинаре

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?