Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Семинар на тему “Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније“

Објављено: 10.03.2015. 11:37 Аутор: СЗЗ

Секретаријат за законодавство је 5. марта 2015. године, у Управи за кадрове одржао семинар на тему „Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа са правним поретком Европске уније“.

Предавачи на семинару били су Ирена Тишма и Здравко Вуксановић, савјетници у Секретаријату за законодавство.

По први пут, семинару су у највећем броју присуствовали службеници који раде на изради прописа, и то: представници Министарства правде, Министарства унутрашњих послова, Министарства одбране, Министарства финансија, Министарства просвјете, Министарства пољопривреде и руралног развоја, Министарства здравља, Министарства рада и социјалног старања и других органа управе, укупно 36 учесника.

С обзиром на циљну групу, семинар је добио карактер обуке по специфичном програму стручног оспособљавања и усавршавања државних службеника, односно намјештеника.

Због природе и значаја обуке, семинар је пратила и одговарала на питања учесника и Славица Бајић, помоћница секретара у Секретаријату за законодавство.

Такође, семинару су присуствовали и млађи службеници Секретаријата за законодавство, који су дали свој допринос током практичног дијела семинара, кроз рад на конкретним примјерима са учесницима семинара.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?