Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржана редовна конференција за новинаре министра Ивановића

Објављено: 18.04.2015. 18:59 Аутор: МПРР

Министар пољопривреде и руралног развоја проф.др Петар Ивановић на конференцији за новинаре представио је јавне позиве за подршку које је Министарство објавило протекле седмице, а који се односе на сектор рибарства и рурални развој. Министар је анализирао и податке Монстата о расту запослености у пољопривреди у 2014. години, као и податке о повећању површина укупно коришћеног пољопривредног земљишта. Анализирајући трендове извоза пољопривредно-прехрамбених производа, Ивановић је указао на могућност смањења извоза у овој години, али и очекивање раста извоза дрвета и прерађевина од дрвета.


Теме конференције за новинаре биле су и пројекти, какав је Рејонизација виноградарског подручја Црне Горе, актуелности из међународне сарадње, у оквиру које је истакао посјету Црној Гори представника Међународног фонда за развој пољопривреде ИФАД и почетак израда докумената потребних за финансирање конкретних пројеката.    

 


 

Транскрипт излагања министра Ивановића


ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?